Uncategorized FAQ

2. Lesznek elvonási tünetek, ha hirtelen abbahagyom a szedését?

Nem kell aggódnia ha gyorsan leáll a gyógyszer szedésével. Az ugyanis semmilyen függőséget nem okoz szervezetében, nem lesznek elvonási tünetei ha nem szedi tovább. Semmilyen káros hatását nem fogja tapasztalni. Szexuális élete olyan lesz, mint a gyógyszer szedése előtt.

3. Tényleg vállalnak garanciát?

A gyógyszer hatására vállalunk pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem elégedett azzal, amit nyújt Önnek a gyógyszer akkor küldje vissza részünkre és mi visszautaljuk a vételárat.

1. Biztosan hatásos a gyógyszer?

A gyógyszer hatása garantált. Hatóanyaga nagyon népszerű és ismert. A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg, Hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

1. Miben áll a garancia?

A garanciát akkor tudja érvényesíteni, ha nem lenne elégedett a gyógyszer hatásával. Ezt a szándékát jelezze előre elérhetőségeinken majd küldje vissza a terméket. Ha visszaér hozzánk mi utaljuk is vissza a pénzét.

3. Hogyan kell leállni a szedésével?

A gyógyszer nem okoz semmilyen függőséget a szervezetben rendszeres szedése esetén sem. Bármikor következmények nélkül be tudja fejezni a szedését. Nem kell fokozatosan csökkenteni a napi adagot. Ha leáll a szedésével szexuális élete visszaáll a régi szintjére, attól viszont nem lesz rosszabb.

Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

Scroll to Top