Archívum: FAQs

3. Tényleg vállalnak garanciát?

A gyógyszer hatására vállalunk pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem elégedett azzal, amit nyújt Önnek a gyógyszer akkor küldje vissza részünkre és mi visszautaljuk a vételárat.

2. Lesznek elvonási tünetek, ha hirtelen abbahagyom a szedését?

Nem kell aggódnia ha gyorsan leáll a gyógyszer szedésével. Az ugyanis semmilyen függőséget nem okoz szervezetében, nem lesznek elvonási tünetei ha nem szedi tovább. Semmilyen káros hatását nem fogja tapasztalni. Szexuális élete olyan lesz, mint a gyógyszer szedése előtt.

1. Biztosan hatásos a gyógyszer?

A gyógyszer hatása garantált. Hatóanyaga nagyon népszerű és ismert. A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg, Hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

6. Miért ilyen olcsó a gyógyszer?

A termék a gyógyszertárban kapható gyógyszerek generikus változata. Ez azt jelenti, hogy hatóanyaga ugyanaz, egyéb anyagokban (pl.stabilizáló) van eltérés. Mi közvetlenül a gyógyszertárból vásárolunk, ezért nem kell nagykereskedőr. Nem költünk reklámra sem.

3. Hogyan kell leállni a szedésével?

A gyógyszer nem okoz semmilyen függőséget a szervezetben rendszeres szedése esetén sem. Bármikor következmények nélkül be tudja fejezni a szedését. Nem kell fokozatosan csökkenteni a napi adagot. Ha leáll a szedésével szexuális élete visszaáll a régi szintjére, attól viszont nem lesz rosszabb.

Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

Scroll to Top