Szállítási és fizetési információk

Webáruházunkban választható a házhozszállításon kívül a csomagautomatába és csomagpontra való (pl. Postán maradó-postahivatalban átvehető) szállítás. Kamagra és Viagra vásárlás előtt alaposan ismerkedjen meg a lehetőségeivel és azt válassza, amelyik a legkényelmesebb az Ön számára. Mindenképpen szánjon rá idejéből néhány percet, hogy a legjobb döntést hozhassa meg!

Szállítási lehetőségek

A címére történő házhoz szállítással
GLS Futár

Jó döntés lehet Önnek ez a választása, ha szeretné tudni, hogy nagyjából mikorra várható a futár. Ilyenkor 1-2 órás nagyságrendben megadják a kiszállítás várható időpontját, amikor át tudja venni csomagját. A futár telefonszáma elérhető Ön számára is, így ha kérdezni szeretne tőle valamit, vagy megváltoztatni a kézbesítés időpontját, akkor hívni is tudja, de a futár is keresheti, ezért a telefonja mindig legyen kéznél. Ha a megadott időpont esetleg mégsem jó, akkor azt meg is változtathatja. Bármelyik fizetési formát választhatja, vagyis készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

Most már tudja, hogy milyen szállítási formák közül választhat. Ha gyors és gördülékeny kiszállításra vágyik és persze minőségi termékekre, akkor nézzen be hozzánk. Ha a döntésében nem biztos, nem tudja, hogy melyik terméket válassza, akkor bizalommal forduljon hozzánk, írjon ügyfélszolgálatunknak, ahol mielőbb a segítségére is lesznek!

Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

Scroll to Top