Szállítási és fizetési információk

Webáruházunkban választható a házhozszállításon kívül a csomagautomatába és csomagpontra való (pl. Postán maradó-postahivatalban átvehető) szállítás. Kamagra és Viagra vásárlás előtt alaposan ismerkedjen meg a lehetőségeivel és azt válassza, amelyik a legkényelmesebb az Ön számára. Mindenképpen szánjon rá idejéből néhány percet, hogy a legjobb döntést hozhassa meg!

Szállítási lehetőségek

A címére történő házhoz szállítással
MPL-Postai úton történő kiszállítás

Ebben az esetben a postás viszi ki csomagját az Ön által megadott címre. Ha mégsem tartózkodik otthon, amikor a postás átadta volna csomagját, akkor a postaládájában hagyott értesítővel a postahivatalban lehetősége van felvenni csomagját, amelyet 10 napon keresztül őriznek, addig azt át tudja venni. Lehetséges készpénzes vagy bankkártyás fizetés is itt.

GLS Futár

Jó döntés lehet Önnek ez a választása, ha szeretné tudni, hogy nagyjából mikorra várható a futár. Ilyenkor 1-2 órás nagyságrendben megadják a kiszállítás várható időpontját, amikor át tudja venni csomagját. A futár telefonszáma elérhető Ön számára is, így ha kérdezni szeretne tőle valamit, vagy megváltoztatni a kézbesítés időpontját, akkor hívni is tudja, de a futár is keresheti, ezért a telefonja mindig legyen kéznél. Ha a megadott időpont esetleg mégsem jó, akkor azt meg is változtathatja. Bármelyik fizetési formát választhatja, vagyis készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

Postapontok

Nem szeretné saját címét megadni? Nem is kell, ha ezt a megoldást választja. Nem tudja, hogy mi a postapont? A postai benzinkút, a Coop üzletek és a Magyarországon megtalálható postai hivatalt nevezik postapontnak. Ha a munkájából adódóan mindig későn végezne, akkor válassza ezt, mivel nyitvatartásuk is hosszú, éjjeli és hétvégén is általában nyitva vannak, így szinte bármikor átveheti, de csomagjáért csak 5 napig van lehetősége elmenni. Kapni fog egy értesítést SMS-ben vagy e-mailben, amikor megérkezik csomagja és már mehet is érte átvenni. Bankkártyás vagy készpénzes fizetési lehetőséggel is élhet.

Postán maradó csomag

Nem szeretné, hogy családtagjai tudomására jutna, hogy rendelt? Ezért címére semmiképen sem szeretné csomagját kérni? Természetesen ez megoldható anélkül is, hogy megadná saját otthoni lakcímét. Ezt az egyik olyan megoldás. amelyet sokan választanak, csak egy SMS vagy e-mail értesítést kap, hogy bemehet a postahivatlaba átvenni a csomagját. A térképen kiválasztja a posták egyikét, mely lakhelyéhez közel van és oda rendeli meg a terméket. 10 napig lehetősége van csomagjáért menni bármikor nyitvatartási időn belül, amikor Önnek is megfelel. Ebben az esetben lehetősége van a készpénzt vagy akár a bankkártyát választani.

MPL csomagautomata

Ilyenkor rövid idő áll rendelkezezésére, mikor átveheti csomagját, mindössze 2 nap. Tehát választása előtt mérlegeljen, hogy ennyi időn belül fel tudja-e venni csomagját. Az a jó ebben az opcióban, hogy a rendelt termékért bármikor el tud menni, mivel éjjel nappal nyitva van, vagy legyen ünnep nap, hétvége. Ha a munkaidő beosztása elég szűkös és sokára végez, akkor ez lehet a legjobb választási lehetősége. Az automatát egy kóddal tudja majd kinyitni, amit elküldenek Önnek SMS-ben vagy e-mailben, amint megérkezett a csomag az automatába. Miután kinyitotta a széfet, már is kiveheti csomagját. Arra figyeljen, mielőtt ezt választja, hogy a terminál csakis a bankkártyát fogadja el. Ebben az esetben készpénzzel sajnos nem lehet fizetni.

 

Most már tudja, hogy milyen szállítási formák közül választhat. Ha gyors és gördülékeny kiszállításra vágyik és persze minőségi termékekre, akkor nézzen be hozzánk. Ha a döntésében nem biztos, nem tudja, hogy melyik terméket válassza, akkor bizalommal forduljon hozzánk, írjon ügyfélszolgálatunknak, ahol mielőbb a segítségére is lesznek!

Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

Scroll to Top