11. Kamagra Super 160mg

3. A gyógyszer hatása garantált?

A gyógyszer két hatóanyaggal rendelkezik. A sildenafil a potenciát növeli, hatóanyaga azonos a Viagra hatóanyagával. Másik hatóanyaga a dapoxetine, mely a magömlést késlelteti. Mindkét hatóanyag eredeti hatása pedig garantált. Ha mégsem lenne elégedett pénzvisszavételi garanciánkkal élhet.

5. Miért csak átmeneti a méretnövekedés?

A gyógyszer nem a hímvessző növelésére került kifejlesztésre. Ez mellett azonban egyeseknél okozhat addig méretnövekedést, amíg a gyógyszer kifejti hatását. Ha azonban ez elmúlik akkor a vastagabb hímtag is visszanyeri eredeti méretét.

1. Visszakérném az árát mit tegyek?

Ha Ön nem elégedett a nálunk vásárolt gyógyszer hatásával akkor van lehetősége élni a pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ezt a szándékát jelezze felénk elérhetőségeinken, majd küldje vissza a terméket. Ezután van lehetősége visszakapni a vételárat.

2. Nem lesz kisebb a hímvesszőm, ha már nem használom?

A gyógyszer hatóanyaga megbízható és eredeti. Szedheti rendszeresen akkor sem lesz káros hatása a szervezetére. Ha abbahagyja szedését nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban. A hímvesszőjét nem éri károsodás, nem fog kisebb lenni és rosszabbul működni.

Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

Scroll to Top