3. Cenforce 150mg

6. Hogyan kell bevenni?

A gyógyszer a szexuális együttlét előtt kell bevenni egészben lenyelve egy pohár vízzel. Használata előtt ne fogyasszon alkoholt, kábítószert, grapefruitot és zsíros ételt.

3. A gyógyszer eredete megbízható?

A gyógyszer közvetlenül a gyógyszergyárból kerül webáruházunkhoz, eredete garantált. Hatóanyaga  megbízható és bevizsgált, több éve van forgalomban. Hatásában biztosak vagyunk, arra garanciát is tudunk vállalni.

4. Nincs kapucsengőm hogy keres meg a futár?

A csomagot 1-2 munkanapon belül kiszállítja Önnek logisztikai partnerünk. A kézbesítés előtt telefonon keresni fogja Önt a futár, így egyeztetni tudnak az átvételről.

5. Kérhetek éjszakai kézbesítést?

A gyógyszert a GLS futárszolgálat szállítja ki, akik éjszaka nem kézbesítenek. Ön azonban megbízhat más személyt a csomag átvételére, vagy kérheti éjszaka is működő csomagpontra vagy csomagautomatába.

1. Csak idősebbek számára ajánlott a használata?

A gyógyszer használható potencia zavarban szenvedő személyek részére, és annak is, akik csak szexuális életüket szeretnék feldobni. Hatásával erős erekció és fokozott szexuális teljesítmény érhető el. Használható bárki számára alkalmanként vagy rendszeresen is. Nem kell félnie a hozzászokástól, bármikor befejezheti szedését következmények nélkül.  Szexuális élete olyan lesz, mint a gyógyszer szedése előtt.

Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

Scroll to Top