Vitara 40mg

Vitara 40mg

Ha szeretne végre olyan élményeket szerezni önmagának és párjának az ágyban, amelyek felejthetetlenek lesznek, akkor itt az idő Vitara 40mg rendelés leadására!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Mennyiség/Ár
Ár
2db 2990
4db + 1db ajándék 3990
1 csomag/10db/ + 2db ajándék 8990
2 csomag/20db/ + 3db ajándék 14990
3 csomag/30db/ + 4db ajándék 20990
4 csomag/40db/ + 5db ajándék 23990
5 csomag/50db/ + 6db ajándék 28990

 

2 990Ft28 990Ft

100% diszkréció, nem átlászó borítékban adjuk fel a csomagokat!

 • 1. Mikor lehet garanciát érvényesíteni?
  Ha Ön nem elégedett a termék hatásával akkor lehetősége van élni pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ez esetben küldje vissza részünkre a terméke és visszakapja a vételárat.
 • 2. Ha befejezem a gyógyszer szedését összemegy a péniszem?
  A gyógyszer az egyik legismertebb hatóanyagú termék, mely semmilyen változást nem okoz szervezetében. Ha abbahagyja a szedését akkor sem fog semmilyen elvonási tünetet tapasztalni. Szexuális élete olyan lesz, mint a gyógyszer szedése előtt, hímvesszőjének méretében nem lesz változás, nem fog összemenni.
 • 3. Mi a biztosíték arra, hogy a Vitara 40mg vásárlás során megrendelet termék megbízható forrásból származik?
  A terméket közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg. Hatóanyaga garantált és eredeti, sok-sok éve van forgalomban. Hatására pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
 • 4. Nagy mennyiségnél sem kell előre utalni Vitara 40mg rendelés esetén?
  A gyógyszer árát utánvéttel kell kifizetni, ez nem függ a megrendelés méretétől. Ha többet vásárol egyszerre akkor sem kell előre utolnia.
 • 5. Mennyi Vitara 40mg rendelés szükséges hogy ne kelljen a szállításért fizetnem?
  Egy-egy alkalommal legalább 30.000 Ft értékben kell rendelnie webáruházunkból, hogy a szállítási költséget el tudjuk engedni.
 • 6.Májbetegség mellett is lehet szedni?
  A gyógyszer egyes betegségek fennállása esetén nem használható. Ilyen sajnos a májbetegség is, így Önnek nem ajánlott a Vitara szedése.
 • Úgy érzi, hogy többre is képes lehetne az ágyban? Szeretné partnerét minden eddiginél jobban kielégíteni? Hagyta már cserben merevedése? A legmegfelelőbb alkalom akkor itt van a Vitara 40mg rendelés leadására, ugyanis ez a készítmény ezeket a problémákat 100%-ban megszünteti. Veszteség nélkül kipróbálhatja most, ugyanis ha mégsem tetszene a hatása, úgy visszafizetjük rendelésének összegét. Webpatikánkban gyors szállítással Vitara 40mg eladó, amit néhány órán belül átvehet Budapesten belül akár. Vidéken él és nincs lehetősége a fővárosban átvenni a csomagot? Semmi gond, ugyanis oda is kiszállítjuk házhoz a rendelését, 1-2 munkanap alatt, teljes diszkrécióval. Sem a futár, sem a szomszédok nem fogják tudni, hogy mit tartalmaz a csomag, még tapintás után sem, erre kiemelt figyelmet fordítunk. VIGYÁZZON! Előfordulnak olyan hirdetések webpatikákról, amik jó árakat kínálnak a gyógyszerre, viszont ezek a készítmények a legtöbb esetben csak küllemre egyeznek meg az eredetivel. Kevés, vagy egyáltalán nem tartalmazzák a hatóanyagot, vagy lehetséges hogy más is van bennük, ami miatt magas kockázatot jelent ezek alkalmazása. Ha elolvassa az általunk kigyűjtött információkat erről, akkor tudhatja, hogy milyen cseleket próbálnak bevetni Ön ellen, hogy átverjék. Néhány perc ráfordításával nagyon könnyen elkerülheti ezeket.

  Hatása, hatásmechanizmusa

  Webshopunkban eredeti Vitara 40mg eladó, aminek hatása és hatásmechanizmusa tökéletesen megegyezik a népszerű Levitra készítményével, ugyanis ugyanazt a vardenafil hatóanyagot tartalmazza, ugyanabban a 40mg-os mennyiségben. A gyógyszer 4-8 órán keresztül mutat aktivitást szervezetében, valamint 1 óra alatt fogja teljes mértékben kifejteni hatását. Kizárólag szexuális inger hatására fogja tapasztalni az alábbiakat:

  • megnövekedett teljesítmény
  • gyorsabb regeneráció
  • szikla szilárdságú merevedés

  Függőséget nem okozó szer!

  Használata, adagolása

  Vitara 40mg rendelés esetén csak néhány fontos dologra kell odafigyelnie, amennyiben a legjobb hatást szeretné elérni. Ezeket részletezzük alább. A tablettát törje félbe és egy pohár vízzel nyelje le, nem szétrágva! A hatását 1 óra alatt fejti ki, így az együttlét előtt legalább 60 perccel tegye ezt meg. A napi maximális adag 40mg, tehát 1 tabletta, ennek túllépése veszélyes lehet, így ellenjavallt. Leghatékonyabban akkor fogja a gyógyszer kifejteni hatását, ha éhgyomorra veszi be, amennyiben úgy érzi, hogy gyomra ezt nem tolerálná, úgy fogyasszon előtte könnyű ételeket. Semmiképpen sem ajánlottak az alábbiak fogyasztása használat előtt:

  • grapefruitos és citrusos üdítők
  • olajos, zsíros ételek
  • alkohol

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Amennyiben eredeti Vitara 40mg vásárlás mellett dönt és betartja a használati javallatokat, úgy nem fognak Önnél, maximum nagyon enyhe és gyors lefolyású tünetek megjelenni. A használók ritkán beszámoltak orrdugulásról, enyhe fényérzékenységről és fejfájásról, melyek folyamatos alkalmazás után teljesen elmúltak, valamint gyorsan abbamaradtak. Ellenjavallatok betegségek esetén:

  • deformált pénisz
  • leukémia
  • májbetegség
  • szívbetegség
  • vérszegénység
  • HIV, vagy hepatitis fertőzöttség
  • gyomorfekélyben
  • alacsony vérnyomás

  Ellenjavallatok gyógyszerek használata esetén: gombaölő szerekkel, antibiotikumokkal, alfablokkolókkal, nitrátókkal, egyéb PDE5 gátlókkal együtt tilos az alkalmazás.

  Rendelés

  Vitara 40mg vásárlás esetén Ön egy olyan férfiasságfokozó szert kap, melynek köszönhetően minden eddiginél jobbat fog tudni mutatni párjának az ágyban. Önnek nem kell mást tennie, csak véglegesíteni rendelését webshopunkban és akár már aznap este fel is dobhatja az együttlétet. Erre akkor van lehetőség, ha Budapesten belül veszi át a csomagot és kora délutánig jelzi csapatunk felé vásárlási szándékát webáruházunkon keresztül. Kérheti rendelését csomagautomatába, postapontra, vagy akár címre történő kézbesítéssel is. Mi minden esetben figyelünk a diszkrécióra, adatai nem fognak kikerülni, valamint a csomagról sem lehet majd megmondani, hogy mit tartalmaz. Ebben az esetben Önnek 1, maximum 2 munkanapot kell várnia, míg elkezdheti élvezni a készítmény által ajánlott kiváltságokat. Kipróbálhatja költségek nélkül a tablettát, ugyanis amennyiben megrendeli a készítményt és gondja lenne a minőséggel, vagy a hatásával, úgy visszaküldheti a csomagot és mi visszatérítjük az árát. A részleteket és feltételeket itt tudja elolvasni. Ha talált esetleg egy helyet, ahol jóval olcsóbban megkaphatja a Vitara 40mg készítményt, úgy azelőtt mielőtt ott megrendelné, mindenképpen olvassa el ide kattintva az információs blokkunkat, ugyanis könnyedén lehet, hogy hamisítványt próbálnak Önre sózni, ami erősen veszélyes lehet.

  Hatása

  Webshopunkban eredeti Vitara 40mg eladó, aminek hatása és hatásmechanizmusa tökéletesen megegyezik a népszerű Levitra készítményével, ugyanis ugyanazt a vardenafil hatóanyagot tartalmazza, ugyanabban a 40mg-os mennyiségben.

  A gyógyszer 4-8 órán keresztül mutat aktivitást szervezetében, valamint 1 óra alatt fogja teljes mértékben kifejteni hatását. Kizárólag szexuális inger hatására fogja tapasztalni az alábbiakat:

  • megnövekedett teljesítmény
  • gyorsabb regeneráció
  • szikla szilárdságú merevedés

  Függőséget nem okozó szer!

  Használata

  Vitara 40mg rendelés esetén csak néhány fontos dologra kell odafigyelnie, amennyiben a legjobb hatást szeretné elérni. Ezeket részletezzük alább.

  A tablettát törje félbe és egy pohár vízzel nyelje le, nem szétrágva! A hatását 1 óra alatt fejti ki, így az együttlét előtt legalább 60 perccel tegye ezt meg.

  A napi maximális adag 40mg, tehát 1 tabletta, ennek túllépése veszélyes lehet, így ellenjavallt.

  Leghatékonyabban akkor fogja a gyógyszer kifejteni hatását, ha éhgyomorra veszi be, amennyiben úgy érzi, hogy gyomra ezt nem tolerálná, úgy fogyasszon előtte könnyű ételeket.

  Semmiképpen sem ajánlottak az alábbiak fogyasztása használat előtt:

  • grapefruitos és citrusos üdítők
  • olajos, zsíros ételek
  • alkohol

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Amennyiben eredeti Vitara 40mg vásárlás mellett dönt és betartja a használati javallatokat, úgy nem fognak Önnél, maximum nagyon enyhe és gyors lefolyású tünetek megjelenni.

  A használók ritkán beszámoltak orrdugulásról, enyhe fényérzékenységről és fejfájásról, melyek folyamatos alkalmazás után teljesen elmúltak, valamint gyorsan abbamaradtak.

  Ellenjavallatok betegségek esetén:

  • deformált pénisz
  • leukémia
  • májbetegség
  • szívbetegség
  • vérszegénység
  • HIV, vagy hepatitis fertőzöttség
  • gyomorfekélyben
  • alacsony vérnyomás

  Ellenjavallatok gyógyszerek használata esetén: gombaölő szerekkel, antibiotikumokkal, alfablokkolókkal, nitrátókkal, egyéb PDE5 gátlókkal együtt tilos az alkalmazás.

  Vitara 40mg rendelés online

  Vitara 40mg vásárlás esetén Ön egy olyan férfiasságfokozó szert kap, melynek köszönhetően minden eddiginél jobbat fog tudni mutatni párjának az ágyban. Önnek nem kell mást tennie, csak véglegesíteni rendelését webshopunkban és akár már aznap este fel is dobhatja az együttlétet. Erre akkor van lehetőség, ha Budapesten belül veszi át a csomagot és kora délutánig jelzi csapatunk felé vásárlási szándékát webáruházunkon keresztül.

  Kérheti rendelését csomagautomatába, postapontra, vagy akár címre történő kézbesítéssel is. Mi minden esetben figyelünk a diszkrécióra, adatai nem fognak kikerülni, valamint a csomagról sem lehet majd megmondani, hogy mit tartalmaz. Ebben az esetben Önnek 1, maximum 2 munkanapot kell várnia, míg elkezdheti élvezni a készítmény által ajánlott kiváltságokat.

  Kipróbálhatja költségek nélkül a tablettát, ugyanis amennyiben megrendeli a készítményt és gondja lenne a minőséggel, vagy a hatásával, úgy visszaküldheti a csomagot és mi visszatérítjük az árát. A részleteket és feltételeket itt tudja elolvasni.

  Ha talált esetleg egy helyet, ahol jóval olcsóbban megkaphatja a Vitara 40mg készítményt, úgy azelőtt mielőtt ott megrendelné, mindenképpen olvassa el ide kattintva az információs blokkunkat, ugyanis könnyedén lehet, hogy hamisítványt próbálnak Önre sózni, ami erősen veszélyes lehet.

  Csomag kinézete

  Leggyorsabban akkor tudja átvenni a potencianövelő szert, ha a Viagrát Budapest vonzáskörzetébe kéri. Vagyis, ha Ön budapesti vagy vidéki, de felutazik Budapestre, akkor már aznap átveheti pár órán belül budapesti futárainktól a csomagot és kezdheti is használni. Vidékre kérve 1 munkanapos átfutással a vény nélküli Viagra utánvéttel érkezik meg Önhöz, amit a postás fog kiszállítani. Lehetősége van postán maradó funkcióra is, ahol a postahivatalba érkezik be a termék és ott tudja azt átvenni. Ezen kívül is van több gyors átvételi lehetőség, amelyről bővebben itt tud informálódni

  Az eredeti Viagra személyes átvétellel és a vidékre történő utánvétes 1 munkanapos szállítási határideje akkor teljesül, ha Ön online adja le a rendelési igényét 16 óráig. Ezután minden csúszik plusz 1 munkanapot.

  Általánosságban elmondható, hogy a Levitra, Kamagra, Cialis és Viagra hosszú távú, akár rendszeres napi szintű használata esetén sem lesz semmilyen negatív következménye, az erekciója ugyanolyan lesz, mint a potencianövelő használata előtti időkben. Ha azelőtt merevedési gondokkal küzdött akkor ugyanez várható, ha pedig egészséges potenciagondban nem érintett férfi használta csupán teljesítményfokozás céljából a potencia serkentőt, akkor ugyanúgy fog minden működni, ahogy azelőtt is. Hozzászokni sem lehet, illetve semmilyen olyan összetevőt nem tartalmaz, ami miatt rá lehetne szokni vagy függőség alakulhatna ki.

  Leginkább a híres kék tablettában bíznak meg az emberek, mert ez van “programozva” a fejekbe. De van a kék tablettának olyan generikus változatai, amelyek ugyanolyan hatással, mellékhatási tényezővel, hatásfokkal rendelkeznek, csupán fele annyiba kerülnek. Ha Ön ódzkodik ezektől, úgy javasoljuk, hogy 2 szem Pfizer és 2 szem Silbido 120 mg tablettát rendeljen és nézze meg a különbséget. Fele annyi pénzért már 120mg sildenafil hatóanyagot kap, ami a Pfizer Viagra hatóanyaga. Ön dönti el, hogy a drágább eredeti márkanéven közismert és világhírű kék tablettát, vagy a szintén ugyanazt a sildenafil hatóanyagot tartalmazó készítményt részesíti előnyben. Az utóbbi esetében többet kap a pénzéért.

  Sajnos a nagy keresletre való tekintettel rengeteg mennyiségű hamis Viagra eladó utánzatok lepték el Magyarországot is. Ezek küllemre megkülönböztethetetlen színvonalas hamisítványok. Ezek kiszűrésére a hamisítás elleni amerikai testület és mi is egy közös tömör összefoglalót készítettünk, amelyet 1 perc alatt elolvashat ide kattintva. Ezen kis összefoglaló nélkül ne vegyen sehonnan kék tablettát, amíg el nem olvassa ezt.

  Nem, sajnos a legkisebb mennyiségű alkohol jelentősen csökkenti a potencianövelő felszívódási eredményességét és rosszullétet is okozhat. Emiatt a betegtájékoztató és mi is tiltjuk a potencianövelő használatát alkohollal. Egyes Viagra fórumok véleménye szerint egy pohár bor vagy sör nem okoz a legtöbb felhasználónál gondot, de erre mi nem tudunk garanciát vállalni.

  Igen, nálunk a Viagra vásárlás recept nélkül történik ráadásul pénzvisszafizetési garanciával egybekötve, hogy ne legyen oka aggódni azon, hogy a potencianövelő hat, vagy amiatt, hogy a forgalmazott termékünk eredeti e. A forgalmazott termékeinket minden 18 év feletti személy recept nélkül megvehet.

  Nem túl gyakori, de mint minden hatóanyag minden szervezetre máshogy hat. Amennyiben Önnek nem használ a potencianövelő szer, úgy többet ne használjon el belőle, mert akkor nem érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem hatott a potencianövelő gyógyszer akkor az ügyfélszolgálatra kérem küldje meg tömör leírását, hogy miként használta, mi történt és mi vagy visszautaljuk Önnek a pénzét vagy kicseréljük egy másabb hatóanyagú termékre, ezt Ön dönti el. Például Viagra rendelés (sildenafil hatóanyag) esetén javasolni fogjuk a tadalafil vagy vardenafil hatóanyagú potencianövelők vásárlását, amelyet szintén vény nélkül vehet meg.

  Kollégáink készséggel várják levelét az ügyfélszolgálaton, azt pár órán belül igyekszünk megválaszolni. Ha esetleg gondja támadt a termékkel, kiszállítás során probléma merült fel azt is kreatívan és rugalmasan próbáljuk intézni, hogy Ön maximális elégedettséggel legyen felénk.

  Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

  Scroll to Top