Dapotime Dapoxetine 60mg

Dapotime Dapoxetine 60mg

Tudjuk, hogy az idő mekkora úr és hogy milyen kényelmetlenségeket okoz a szexuális életben is, ha nincs elegendő idő arra, hogy mindkét fél kielégüljön. Ennek megoldására tökéletes a Dapoxetine magömlés késleltető tablettánk!

Kiszerelés: 10 db/csomag

Mennyiség/Ár Ár
2db 3990
4db + 1db ajándék 7890
1 csomag/10db/ + 2db ajándék 11990
2 csomag/20db/ + 3db ajándék 21990
3 csomag/30db/ + 4db ajándék 29990
4 csomag/40db/ + 5db ajándék 38990
5 csomag/50db/ + 6db ajándék 44990

 

3 990Ft44 990Ft

100% diszkréció, nem átlászó borítékban adjuk fel a csomagokat!

 • 1. Meddig tudok majd tovább szexelni a Dapotine Dapoxetine 60mg vásárlás után?
  A dapoxetine az egyetlen magömlést késleltető szer a kereskedelemben. Segítségével sokkal később következik be a magömlés az együttlét során. Sokkal tovább élvezheti párjával az együttlétet az ágyban.
 • 2. Mikor kell a szállítási költséget fizetni Dapotine Dapoxetine 60mg rendelés esetén?
  A szállítási költséget a vételárral együtt kell kifizetnie. Az összeget utánvéttel egyenlítheti ki a kézbesítéssel együtt. Ha 30.000 Ft felett rendel a szállítás ingyenes lesz.
 • 3. Mi kell a garanciához?
  Ha Ön nem elégedett a termék hatásával akkor igényelheti pénzvisszafizetési garanciánkat. Ha visszaküldi nekünk a terméket mi visszafizetjük a teljes vételárat.
 • 4. Van információ a gyógyszer eredetiségéről?
  A gyógyszer eredeti hatóanyagot tartalmaz. Mi közvetlenül a gyógyszergyártól szerezzük be azt. Hatása így garantált, melyre mi pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Más webáruházakban azonban találhat bizonytalan eredetű termékkel. Ne hagyja, hogy hatóanyag nélküli szert sózzanak a nyakába. Olvassa el A gyógyszer eredeti hatóanyagot tartalmaz. Mi közvetlenül a gyógyszergyártól szerezzük be azt. Hatása így garantált, melyre mi pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Más webáruházakban azonban találhat bizonytalan eredetű termékkel. Ne hagyja, hogy hatóanyag nélküli szert sózzanak a nyakába. Olvassa el tájékoztató anyagunk és elkerülheti, hogy hamis terméket vásároljon. Nálunk csak eredeti gyógyszert kaphat. és elkerülheti, hogy hamis terméket vásároljon. Nálunk csak eredeti gyógyszert kaphat.
 • 5. Miért ne grapefruitlével vegyem be?
  A grapefruit akadályozza a hatóanyag felszívódását a szervezetben. Ha előtte fogyaszt bármilyen grapefruit tartalmú italt vagy ételt akkor nem biztos, hogy a gyógyszer kiváltja hatását.
 • 6. Milyen szexuális inger kell ahhoz, hogy hasson?
  A gyógyszer hatásához bármilyen olyan szexuális impulzus megfelelő, mely miatt Ön szexuális izgalomba kerül. Lehet akár képi, videó, kézzel vagy szájjal történő izgatás.

 • Férfiként hatalmas kudarc élményt tud okozni, ha a korai magömlés miatt nem sikerül párunkat kielégíteni. Különösen, ha a probléma egyre többször jelentkezik. 

  Ami azonban jó hír, hogy nem kell beletörődni a helyzetbe, mert a megoldás most kéznél van. Hallott már a dapoxetine hatóanyagról? Több potencianövelőben jelen lévő hatóanyag, amely most önmagában is kaphatóvá vált, webáruházunkban is talál most eladó Dapoxetine Dapotime 60mg tablettát.

  Azt tudnia kell, hogy nemcsak akkor élhet a Dapoxetine 60mg rendelés előnyeivel, ha már jelentkezett a probléma, hanem akkor is, ha pusztán megerősítésre, önbizalomnövelésre van szüksége, hogy kihozhassa magából a maximumot.

  Ön is hallott már arról, hogy milyen könnyű belefutni olyan online eladó Dapoxetine 60mg hirdetésekbe, amelyek mögött hamisítvány rejtőzik? Bizony, napjainkban komplett szervezet alakult ki arra, hogy a kevésbé hozzáértő vásárlót megtévesszék.

  Sőt, sok esetben még azokat is megtudják téveszteni, akik már vén rókának gondolják magukat az online Dapoxetine vásárlás terén. Ez adott biztatást nekünk is arra, hogy elkészüljön az a vásárlási kisokos, amely mindenkinek segíthet eligazodni a Dapotime 60mg útvesztőjében. Nézze meg, hogy saját maga is meggyőződhessen a hasznosságáról.

  Ha megnyugtató érzéssel töltené el, hogy pénzvisszafizetési garancia lép életbe a Dapoxetine vásárlás után, akkor webáruházunk erre kiváló lehetőséget nyújt.

  Termékeink minden esetben átesnek szigorú minőségellenőrzésen, így vásárlóinkhoz csak kiváló minőségű és megbízható hatással rendelkező termékek juthatnak el. A tabletták hivatalos forgalmazója a Signature Gyógyszergyár, míg Dapoxetine 60mg rendelés esetén több forgalmazóval is találkozhat.

  Kérdésként merülhet fel Önben, hogy mennyi idő kell a hatás megtapasztalásához és mennyi ideig számíthat rá. Hozzávetőlegesen egy óra szükséges a hatáshoz, melyet követően legalább 3-4 óra, amíg garantáltan számíthat rá.

  Ahhoz, hogy a folyamatok beinduljanak szükséges, hogy szexuális stimuláció történjen. Ha amiatt aggódna, hogy mi lesz, ha rendszeresen használja, akkor megnyugodhat, mert nem áll fenn függőség kialakulásának veszélye.

  Ha még nem hozta meg döntését véglegesen, akkor szeretnénk ebben segíteni azzal, hogy bemutatunk néhányat a legkedveltebb termékeink közül.

  Hallott már a Super Kamagra fantasztikus kettős erejéről? Egyrészről tartalmaz szildenafilt, amely a tartós és erős merevedésért vállal garanciát, másrészt dapoxetine-t, amely ugyebár a korai magömlés ellen lép fel. Segítségével bebiztosíthatja magát maximálisan

  A Pfizer Viagra 100mg, vagy „mágikus kék pirula” mindenki számára ismert és férfiak millióin már bizonyítottan hatékony potencianövelő. Legalább 8 órán keresztül biztosítja azt, hogy ne kelljen véletlenül sem szégyenben maradnia az ágyban.

  Potencianövelés minden mellékhatás nélkül? Igen létezik, ilyen is. A Kamagra Max 100mg egy olyan speciálisan kifejlesztett termék, amelynél vigyáztak, hogy a legkisebb mellékhatás se következhessen be a használata miatt. Így akár idősebb korban és akár magas vérnyomás mellett is igénybe vehető a segítsége.

  Nincs olyan ember, aki nem szeretné, ha gyorsan teljesítenék a rendelését és minél hamarabb elkezdhetné élvezni a Dapoxetine vásárlás nyújtotta előnyöket.

  Nálunk garantáltan nem kell várakoznia, mert 1 munkanap leforgása alatt teljesítjük a rendelését. Budapesten lakik? Akkor még ennyit sem kell várnia, döntsön a rendelés mellett kora délutáni időpont előtt és még aznap kiszállítjuk Önnek! Kérdés esetén nézze meg részletes szállítási és átvételi lehetőségeinket!

  Szeretné elkápráztatni párját? Válasszon az olcsó termék kínálatunkból!

  Hatása

  Kíváncsisággal telve gondol arra, hogy mégis mi ez a dapoxetine hatóanyag, amely képes arra, hogy ne álljon időbeli akadály Ön előtt az ágyban.

  A működéséről azt kell tudnia, hogy miután szexuális inger éri elkezd működni, méghozzá az agyban lévő magömlésért felelős funkcióra fejt ki késleltető hatást. Emellett akadályoztatja azoknak az agyi szteroinoknak a felvételét, amelyek szintén a magömlés bekövetkezéséért felelnek.

  Szeretné, ha bőven lenne ideje a párját kielégíteni? Akkor ne habozzon választani a különleges ajánlatunkból, melyben olcsó árak várják!

   

  Használata

  Eláruljuk Önnek, hogy mit kell tennie azért, hogy minél intenzívebb és hosszantartóbb hatást tapasztaljon, úgy, hogy közben nem kell attól tartania, hogy egyéb mellékhatások kísérnék.

  Mindig vízzel vegye be, az alkoholfogyasztás különösen kerülendő, mert az okozhat mellékhatásokat. A vízfogyasztásra figyeljen, mert az jótékonyan hat szervezetére. Naponta nem szabad egynél többet bevenni, mert megterhelheti vele szervezetét.

  Mielőtt sor kerülne az aktusra kb. 60-90 perccel előtte kell bevennie, majd ezután még legalább 3-4 órányi idő áll rendelkezésére, hogy örömmámorban úszhasson párjával együtt.

  Szeretné, ha lenne ideje a legvadabb fantáziáját is megvalósítani? Döntsön most Dapoxetine rendelés mellett és nem lesz akadály Ön előtt!

   

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Mindenki számára az egészség a legfontosabb, ezért fontos tudnia, hogy a tabletták maximális biztonsággal használhatók.

  Csupán minimális gyakorisággal fordul elő, hogy bármilyen mellékhatás lépne fel használat közben, az is csak gyors lefolyásban lehet, mint a fejfájás, gyomorbántalmak, izomfájdalmak.

  Ha ezzel ellenben lenne olyan panasza, ami nem akar elmúlni, akkor ne folytassa a használatot. Nem jellemző, de akár allergiás reakciók is előfordulhatnak.

  Amit még tudnia kell, hogy vannak olyan tartósan fennálló betegségek, amelyek megléte meggátolja, hogy éljen a használattal. Ide tartoznak a szív, – és érrendszeri betegségek, depresszió, magas vérnyomás, korábban előforduló vérrögképződés.

  Ha a legolcsóbb árak érdeklik, akkor nem kell tovább keresnie, mert megtalálta! Ne hagyja, hogy még egyszer szégyenbe kerüljön az ágyban!

  Rendelés

  Sorra nyitnak Magyarországon is az online áruházak, amelyekben akár Dapotime 60 mg rendelés is lehetséges. De felmerülhet a kérdés, hogy vajon mindegyik megbízható-e, mert manapság sok rosszat is lehet ám hallani.

  Lehet Ön is találkozott már olyan hírekkel, hogy nem eredeti tablettát kínáltak és lebuktak vele. Ezzel azonban nemcsak, hogy a pénzünket teszik kockára, hanem vele együtt az egészségünket is.

  Ön nem szeretne kockáztatni, ugye? A legjobb lehetősége, hogy szisztematikusan kizárja azon online boltokat, akik nem tűnnek megbízhatónak. Itt jöhet a kérdés, hogy ezt hogyan teheti meg teljes magabiztossággal?

  Nézze meg útmutatónkat, amelyben leplezetlen őszinteséggel mutatjuk be mindazon trükkök és módszerek összességét, amelyek szembejöhetnek Önnel. Ne hagyja veszni ezt az alkalmat, hanem nézze meg most és hozza meg döntését megfontoltan.

  Nálunk minden termék maximális biztonsággal használható, így sem egészségét nem kell féltenie, sem attól nem kell tartania, hogy a pénzét feleslegesen dobja ki az ablakon. Minderre ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal cégünk, így nyugodt szívvel választhat bennünket!

  1-2 munkanap alatt Önnél? Jó lenne, ha nem kellene sokat várnia a csomagja megérkezésére? Mi vállaljuk, hogy ilyen rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban eljuttatjuk Önhöz! Budapestre kérné a kiszállítást? Akkor pedig már adott napon megkaphatja, csak jelezze felénk kora délután előtt! További információkat is talál a szállítási és átvételi lehetőségeinkről oldalunkra kattintva!

  Ha jobban szereti az utánvétes fizetést, akkor webáruházunkban minden plusz tehertől mentesen választhatja akár ezt a fizetési módot is!

   Próbáltunk minden fontos tényezőre utalni leírásunkban, ha mégis lenne kérdése vagy észrevétele, akkor azt ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül egyszerűen megteheti. Írjon nekünk bátran és mi hamar válaszolni fogunk!

  Nézze meg a híres kék tablettát és annak generikus megfelelőit is egy kis potencianövelés tuninghoz. Az eredeti Viagra vásárlás személyesen és postai utánvétellel is megoldott nálunk.

  Felejtse el, hogy valaha is korai magömléssel nézett szembe! Nyűgözze le párját a bravúros teljesítményével és élvezzék egymást sok-sok percen át gond nélkül! Válasszon az olcsó Dapoxetine 60mg árak közül most!

  Hatása

  Kíváncsisággal telve gondol arra, hogy mégis mi ez a dapoxetine hatóanyag, amely képes arra, hogy ne álljon időbeli akadály Ön előtt az ágyban.

  A működéséről azt kell tudnia, hogy miután szexuális inger éri elkezd működni, méghozzá az agyban lévő magömlésért felelős funkcióra fejt ki késleltető hatást. Emellett akadályoztatja azoknak az agyi szteroinoknak a felvételét, amelyek szintén a magömlés bekövetkezéséért felelnek.

  Szeretné, ha bőven lenne ideje a párját kielégíteni? Akkor ne habozzon választani a különleges ajánlatunkból, melyben olcsó árak várják!

  Használata

  Eláruljuk Önnek, hogy mit kell tennie azért, hogy minél intenzívebb és hosszantartóbb hatást tapasztaljon, úgy, hogy közben nem kell attól tartania, hogy egyéb mellékhatások kísérnék.

  Mindig vízzel vegye be, az alkoholfogyasztás különösen kerülendő, mert az okozhat mellékhatásokat. A vízfogyasztásra figyeljen, mert az jótékonyan hat szervezetére. Naponta nem szabad egynél többet bevenni, mert megterhelheti vele szervezetét.

  Mielőtt sor kerülne az aktusra kb. 60-90 perccel előtte kell bevennie, majd ezután még legalább 3-4 órányi idő áll rendelkezésére, hogy örömmámorban úszhasson párjával együtt.

  Szeretné, ha lenne ideje a legvadabb fantáziáját is megvalósítani? Döntsön most Dapoxetine rendelés mellett és nem lesz akadály Ön előtt!

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Mindenki számára az egészség a legfontosabb, ezért fontos tudnia, hogy a tabletták maximális biztonsággal használhatók.

  Csupán minimális gyakorisággal fordul elő, hogy bármilyen mellékhatás lépne fel használat közben, az is csak gyors lefolyásban lehet, mint a fejfájás, gyomorbántalmak, izomfájdalmak.

  Ha ezzel ellenben lenne olyan panasza, ami nem akar elmúlni, akkor ne folytassa a használatot. Nem jellemző, de akár allergiás reakciók is előfordulhatnak.

  Amit még tudnia kell, hogy vannak olyan tartósan fennálló betegségek, amelyek megléte meggátolja, hogy éljen a használattal. Ide tartoznak a szív, – és érrendszeri betegségek, depresszió, magas vérnyomás, korábban előforduló vérrögképződés.

  Ha a legolcsóbb árak érdeklik, akkor nem kell tovább keresnie, mert megtalálta! Ne hagyja, hogy még egyszer szégyenbe kerüljön az ágyban!

  Rendelés

  Sorra nyitnak Magyarországon is az online áruházak, amelyekben akár Dapotime 60 mg rendelés is lehetséges. De felmerülhet a kérdés, hogy vajon mindegyik megbízható-e, mert manapság sok rosszat is lehet ám hallani.

  Lehet Ön is találkozott már olyan hírekkel, hogy nem eredeti tablettát kínáltak és lebuktak vele. Ezzel azonban nemcsak, hogy a pénzünket teszik kockára, hanem vele együtt az egészségünket is.

  Ön nem szeretne kockáztatni, ugye? A legjobb lehetősége, hogy szisztematikusan kizárja azon online boltokat, akik nem tűnnek megbízhatónak. Itt jöhet a kérdés, hogy ezt hogyan teheti meg teljes magabiztossággal?

  Nézze meg útmutatónkat, amelyben leplezetlen őszinteséggel mutatjuk be mindazon trükkök és módszerek összességét, amelyek szembejöhetnek Önnel. Ne hagyja veszni ezt az alkalmat, hanem nézze meg most és hozza meg döntését megfontoltan.

  Nálunk minden termék maximális biztonsággal használható, így sem egészségét nem kell féltenie, sem attól nem kell tartania, hogy a pénzét feleslegesen dobja ki az ablakon. Minderre ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal cégünk, így nyugodt szívvel választhat bennünket!

  1-2 munkanap alatt Önnél? Jó lenne, ha nem kellene sokat várnia a csomagja megérkezésére? Mi vállaljuk, hogy ilyen rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban eljuttatjuk Önhöz! Budapestre kérné a kiszállítást? Akkor pedig már adott napon megkaphatja, csak jelezze felénk kora délután előtt! További információkat is talál a szállítási és átvételi lehetőségeinkről oldalunkra kattintva!

  Ha jobban szereti az utánvétes fizetést, akkor webáruházunkban minden plusz tehertől mentesen választhatja akár ezt a fizetési módot is!

   Próbáltunk minden fontos tényezőre utalni leírásunkban, ha mégis lenne kérdése vagy észrevétele, akkor azt ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül egyszerűen megteheti. Írjon nekünk bátran és mi hamar válaszolni fogunk!

  Nézze meg a híres kék tablettát és annak generikus megfelelőit is egy kis potencianövelés tuninghoz. Az eredeti Viagra vásárlás személyesen és postai utánvétellel is megoldott nálunk.

  Felejtse el, hogy valaha is korai magömléssel nézett szembe! Nyűgözze le párját a bravúros teljesítményével és élvezzék egymást sok-sok percen át gond nélkül! Válasszon az olcsó Dapoxetine 60mg árak közül most!

  Csomag kinézete

  Leggyorsabban akkor tudja átvenni a potencianövelő szert, ha a Viagrát Budapest vonzáskörzetébe kéri. Vagyis, ha Ön budapesti vagy vidéki, de felutazik Budapestre, akkor már aznap átveheti pár órán belül budapesti futárainktól a csomagot és kezdheti is használni. Vidékre kérve 1 munkanapos átfutással a vény nélküli Viagra utánvéttel érkezik meg Önhöz, amit a postás fog kiszállítani. Lehetősége van postán maradó funkcióra is, ahol a postahivatalba érkezik be a termék és ott tudja azt átvenni. Ezen kívül is van több gyors átvételi lehetőség, amelyről bővebben itt tud informálódni

  Az eredeti Viagra személyes átvétellel és a vidékre történő utánvétes 1 munkanapos szállítási határideje akkor teljesül, ha Ön online adja le a rendelési igényét 16 óráig. Ezután minden csúszik plusz 1 munkanapot.

  Általánosságban elmondható, hogy a Levitra, Kamagra, Cialis és Viagra hosszú távú, akár rendszeres napi szintű használata esetén sem lesz semmilyen negatív következménye, az erekciója ugyanolyan lesz, mint a potencianövelő használata előtti időkben. Ha azelőtt merevedési gondokkal küzdött akkor ugyanez várható, ha pedig egészséges potenciagondban nem érintett férfi használta csupán teljesítményfokozás céljából a potencia serkentőt, akkor ugyanúgy fog minden működni, ahogy azelőtt is. Hozzászokni sem lehet, illetve semmilyen olyan összetevőt nem tartalmaz, ami miatt rá lehetne szokni vagy függőség alakulhatna ki.

  Leginkább a híres kék tablettában bíznak meg az emberek, mert ez van “programozva” a fejekbe. De van a kék tablettának olyan generikus változatai, amelyek ugyanolyan hatással, mellékhatási tényezővel, hatásfokkal rendelkeznek, csupán fele annyiba kerülnek. Ha Ön ódzkodik ezektől, úgy javasoljuk, hogy 2 szem Pfizer és 2 szem Silbido 120 mg tablettát rendeljen és nézze meg a különbséget. Fele annyi pénzért már 120mg sildenafil hatóanyagot kap, ami a Pfizer Viagra hatóanyaga. Ön dönti el, hogy a drágább eredeti márkanéven közismert és világhírű kék tablettát, vagy a szintén ugyanazt a sildenafil hatóanyagot tartalmazó készítményt részesíti előnyben. Az utóbbi esetében többet kap a pénzéért.

  Sajnos a nagy keresletre való tekintettel rengeteg mennyiségű hamis Viagra eladó utánzatok lepték el Magyarországot is. Ezek küllemre megkülönböztethetetlen színvonalas hamisítványok. Ezek kiszűrésére a hamisítás elleni amerikai testület és mi is egy közös tömör összefoglalót készítettünk, amelyet 1 perc alatt elolvashat ide kattintva. Ezen kis összefoglaló nélkül ne vegyen sehonnan kék tablettát, amíg el nem olvassa ezt.

  Nem, sajnos a legkisebb mennyiségű alkohol jelentősen csökkenti a potencianövelő felszívódási eredményességét és rosszullétet is okozhat. Emiatt a betegtájékoztató és mi is tiltjuk a potencianövelő használatát alkohollal. Egyes Viagra fórumok véleménye szerint egy pohár bor vagy sör nem okoz a legtöbb felhasználónál gondot, de erre mi nem tudunk garanciát vállalni.

  Igen, nálunk a Viagra vásárlás recept nélkül történik ráadásul pénzvisszafizetési garanciával egybekötve, hogy ne legyen oka aggódni azon, hogy a potencianövelő hat, vagy amiatt, hogy a forgalmazott termékünk eredeti e. A forgalmazott termékeinket minden 18 év feletti személy recept nélkül megvehet.

  Nem túl gyakori, de mint minden hatóanyag minden szervezetre máshogy hat. Amennyiben Önnek nem használ a potencianövelő szer, úgy többet ne használjon el belőle, mert akkor nem érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem hatott a potencianövelő gyógyszer akkor az ügyfélszolgálatra kérem küldje meg tömör leírását, hogy miként használta, mi történt és mi vagy visszautaljuk Önnek a pénzét vagy kicseréljük egy másabb hatóanyagú termékre, ezt Ön dönti el. Például Viagra rendelés (sildenafil hatóanyag) esetén javasolni fogjuk a tadalafil vagy vardenafil hatóanyagú potencianövelők vásárlását, amelyet szintén vény nélkül vehet meg.

  Kollégáink készséggel várják levelét az ügyfélszolgálaton, azt pár órán belül igyekszünk megválaszolni. Ha esetleg gondja támadt a termékkel, kiszállítás során probléma merült fel azt is kreatívan és rugalmasan próbáljuk intézni, hogy Ön maximális elégedettséggel legyen felénk.

  Kérlek ne másold ki a szöveget! :)

  Scroll to Top